Джулия Робъртс: “Съвършенството е съвременната болест”

Radio FM Receiver

Социални мрежи

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс: “Съвършенството е съвременната болест”

Холивудската звезда Джулия Робъртс отправи сензационно посланиe от профила си в Instagram.

Тя се противопостави остро на съвременните критерии за красота и изкуствената естетика, а думите ѝ звучаха така, сякаш актрисата е наистина много уморена и адски ядосана.

Малко след като публикува поста, тя закри профила си в мрежата за споделяне на снимки. Ето какво написа тя: “Съвършенството е съвременната болест на много нации. Покриваме лицата си с тонове макиаж. Редовно се помпаме с ботокс и се изтезаваме с глад, за да стигнем “идеалните размери”.

Опитваме се да поправим нещо, което въобще не се нуждае от корекция. А в същото време това, което трябва да е във фокуса на вниманието ни, остава на заден план. Това е нашата душа. Душата, която има нужда от грижа и много работа. Дойде време да се заемем с това. Кажете честно – как може да чакате някой да се влюби във вас, ако самите вие не обичате себе си?
Искам ясно да проумеете – няма значение как изглежда човек отвън, ако е кух отвътре. Днес искам ясно да заявя пред всички – повече няма да слагам грим. Не искам да използвам макиаж, защото се уморих да нося чуждо лице. Дойде време да свалим маските. Знам, че имам бръчки, но искам да ги гледам. Това съм аз – истинската. Искам да ме приемате такава, каквато съм.

Have your say