Памела Андерсън поглези Джулиан Асандж

Radio FM Receiver

Социални мрежи

Памела Андерсън

Памела Андерсън поглези Джулиан Асандж

Холивудската актриса Памела Андерсън посети в неделя в посолството на Еквадор в Лондон основателя на скандалния сайт WikiLeaks Джулиан Асандж.

Вестник Mail on Sunday публикува снимки на бившия модел на Playboy. Oблечена в дълга рокля и светло бежово палто, с пакет от популярната верига за бързо хранене Pret A Manger и кутия с вегански деликатеси за Асандж, пише БГНЕС.

Андерсън и Асанж се сприятелиха през 2014 г., след като бяха запознати от известната модна дизайнерка Вивиън Уестууд. “Трябваше да отида в посолството при Джулиан заедно с Памела, но тя обърка датата и отиде на следващия ден след мен.
Тя ми каза, че срещата е преминала много добре”, каза Уестууд пред Mail on Sunday.

Памела Андерсън посещава Асандж доста често. За последен път тя беше при него през октомври. След което в интернет се появиха слухове, че той е починал, отровен от донесената му от нея храна. По-късно посолството отрече тези слухове. Самата Андерсън – яростна защитничка на животните, призна пред журналисти, че вегетарианските ястия, които тя носи на основателя на WikiLeaks, са “изтезание” за него.

Have your say